3 nykårede hingste til Blue Hors

7 hingste blev udtaget til præmieringen - heraf hedder 2 af dem Blue Hors til fornavn
3 nykårede hingste til Blue Hors

HELE PAKKEN

Martin har store forventninger til Fortron, Monte Carlo og Dalian. I disse fremragende hingste mener han at have fundet beskelere, der fra naturens hånd er udstyret med hele pakken.

Blue Hors Fortron

Alle dagene under Hingstekåringen har Blue Hors Fortron vist sig særdeles godt og blev helt velfortjent udpeget som en af syv præmiehingste. og fik meget ros for sin fremtræden alle dage.

Fortron repræsenterer nyt blod i stalden, hvilket de danske avlere netop har efterspurgt.

 “Det er en hingst, som passer rigtig godt til det blod, vi har i forvejen, og han kan med fordel bruges til hopper efter Zack, Don Olymbrio og alt det hollandske blod, som vi længe har ledt efter et godt match til. Nu har vi ham, og vi glæder os til at betjene de danske hoppekunder. Fortron bliver udstationeret hos vores samarbejdspartner i Tyskland, men sæd vil være tilgængeligt på Blue Hors samme dag som han er tappet”, udtaler Martin Klavsen.

Blue Hors Fortrun er en topmoderne unghingst efter For Romance II – Desperados – Wolken Hit. Han er ud af en hoppestamme med masser af S-sportsheste. Han er første årgang efter den lovende hingst For Romance II fra Schockemöhle, og hans morfar Desperados er en af verdens mest vindende dressurhingste. Også Fortrons mor har været i sporten og er er B-hest i dressur.

Blue Hors Monte Carlo

Også Monte Carlo er en af de hingste som Martin har store forventninger til. Han var så heldig ved KWPN kåringen at erhverve sig denne kraftfulde præmiehingst. 

Han besidder tre særdeles gode gangarter, hvor hans stærke motor med et kraftfuldt afskub sætter ham i særklasse som en hingst til de helt store opgaver.

Med drømmeafstamningen Dream Boy – United – Jazz i kombination med en præstationsstærk hoppestamme lader Blue Hors Monte Carlo ikke meget tilbage at ønske.

Han er avlet af den hollandske opdrætter W. Den Besten og er ud af en super hoppestamme, der har produceret Grand Prix-heste som Murdock e. Balzflug, Annette Ballerina e. Scandic, Bolero e. Johnson m.fl. samt kårede hingste som Joop TC e. Ravel og Son De Niro e. De Niro.

 

Blue Hors Dalian

Dalian repræsenterer en klassisk tysk kombination af dressurblod og afstamningsmæssigt passer han derfor til et bredt udsnit af hopper.

Dalians far Dancier har været en af de mest betydningsfulde De Niro-sønner i avlen, hvor han er far til knap 40 kårede hingste og over 100 statspræmierede hopper.

– “Han er den Dancier-søn, vi har ledt efter, for han er ikke blot utrolig letgående og med masser af sving og bæring, men også en meget ukompliceret hest, der er en fornøjelse at arbejde med”, fortæller Martin

Dalian står ligeledes til rådighed for de danske hoppeejere til kommende avlssæson.