Top Flex - for sunde og smidige led hos hesten

Hos Blue Hors kan vi varmt anbefale Top Flex, et kosttilskud baseret på naturligt glucosamin, højt forædlede planteolier samt udvalgte urter - kun med det formål, at optimere betingelserne i hestens led. Top Flex findes i to størrelser - 1,5 og 4 kg.
Top Flex - for sunde og smidige led hos hesten

Naturligt glucosamin

Råvaren til den naturlige glucosamin er udvundet fra arktiske skaldyr, der lever i noget af det reneste vand i de nordiske farvande, og faktisk har glucosamin også i mange år været et kendt tilskud som kan være gavnligt mod stive led hos mennesker. Heldigvis kan vi se den samme effekt på vores heste. Udover Glucosamin indeholder Blue Hors Top Flex solbær, hyben, pebermynte og vores helt egen Energy Control Daily.

Bliv meget klogere på produktet lige her, og læs også hvorfor Denise Andresen elsker det:

 

Vi elsker Top Flex hos os -  fordi det virker!

Denise fortæller:

Min hest var det, vi kalder en ”slow-starter”. Når vi startede op, var han småt gående, stiv og manglede smidighed – først efter 20 minutters trav var han smidig og klar til rigtig at skulle arbejde. Han starter nu op med smidighed i hele kroppen og svinger fra start til slut. Man kunne jo godt tænke, at det var indbildning, så jeg holdte en pause på 14 dage med Top Flex, og der blev han en “slow-starter” igen, så det er beviset på at det virker. Jeg kommer aldrig til at fjerne Top Flex igen, da det har 100 % virkende effekt

“Jeg vil til hver en tid anbefale Top Flex til alle heste, for det gør forskellen for hestens trivsel og for rideturen”

Hør mere om Blue Hors Top Flex i videoen nedenfor

Top Flex
Blue Hors tilskudsprodukter

Læs mere