Muskelopbygning - med den rette træning og de rigtige tilskud er din hest godt på vej!

Hos Blue Hors har vi udviklet Muscle Build, som er et fantastisk tilskudsprodukt, der kan hjælpe hesten med hurtigt og effektivt at få opbygget sine muskler. Som supplement til processen omkring muskelopbygning, har vi også Blue Hors Muscl' E-vitamin, som reducerer muskelømhed hos heste efter fysisk udfoldelse.
Muskelopbygning - med den rette træning og de rigtige tilskud er din hest godt på vej!

Muscle Build & Muscl E-vitamin for horses

Muscle Build

Blue Hors Muscle Build er baseret på naturlige råvarer; sojabønner og letoptageligt plantefedt, som gør, at energien frigives langsomt i kroppen, og sikrer at hesten har et stabilt blodsukker. Proteinkilden i vores unikke Muscle Build er hele sojabønner, som er nænsomt tørret og groft formalet og forarbejdet, således det naturlige indhold af olie, fedtsyrer, protein og essentielle aminosyrer bevares bedst muligt. Produktet er tilsat bær og urter, som understøtter muskelopbygningen, bl.a. solbær, der er rig på antioxidanten C vitamin.

Muscle Build er en kur, som kan gives når træningsniveauet øges eller hvis hesten har været skadet eller syg, og skal i gang igen. Som med alle andre tilskudsprodukter er det sådan, at de kun virker sammen med den rette træning – ingen af delene bør stå alene.

PROTEIN
Protein er vigtig for opbygningen af muskulatur. Derfor bør heste, der skal sætte muskler tildeles mere protein. Forsøg har vist at proteinkilder af ringe kvalitet kan påvirke præstationsevnen negativt. Kilde : Ridehesten 03/2018. Derfor har vi fokuseret meget på at tilsætte, en kvalitetsstærk proteinkilde.

Muscl'e E-vitamin

E-vitamin er relevant til heste, fordi de ikke selv kan producere det i kroppen – derfor anbefales det at indtænke tilskud i foderplanen. Muscl’ E-vitamin indeholder naturligt E-vitamin, organisk selen og lysin. Vi har valgt at tilføje naturligt E-vitamin, da det har en højere optagelighed end syntetisk fremstillet E-vitamin.

Blue Hors Muscl’ E-vitamin anvendes ved hård træning, i forbindelse med overgang til hårdere træning og når unghesten tages i brug. E-Vitamin neutraliserer affaldsstoffer i musklerne, så hesten hurtigere kan restituere. Desuden kan Muscl’ E-vitamin hjælpe med at forbedre frugtbarheden hos avlshopper, der viser svage tegn på brunst, samt til avlsdyr til fremme af reproduktionsevnen.

ANTIOXIDANTER
Når en muskel trænes, opstår der små skader inden i musklen, i det der frigives affaldsstoffer, som kan give muskelømhed. Ekstra tilskud af antioxidanter som f.eks vitamin E kan derfor være nødvendig for at sikre en hurtig og effektiv restitution. I grønt græs er der et højt indhold af Vitamin E, men om vinteren kan det være en god ide at fodre med ekstra Vitamin E – gerne i en kombination af Vitamin C, som forstærker effekten af Vitamin E. Kilde : Ridehesten 03/2018. Tegn på at hesten mangler E-vitamin kan være den manglende energi under træning, nedsat præstation, muskelspændinger, manglende muskelsætning m.m. Bemærk, der er tale om tegn, ikke konstateringer.

Se videoen nedenfor og få et indblik i hvad Muscl’E-vitamin kan gøre for din hest

Muscl'E-vitamin
Hvis muskelopbygning er i fokus

Læs mere: