Muskelopbygning - med den rette træning og de rigtige tilskud er din hest godt på vej!

Hos Blue Hors har vi udviklet Muscle Build, som er et fantastisk tilskudsprodukt, der kan hjælpe hesten med hurtigt og effektivt at få opbygget sine muskler. Muscle Build er en kur, som kan gives når træningsniveauet øges eller hvis hesten har været skadet eller syg, og skal i gang igen. Produktet er lavet af naturlige råvarer som understøtter muskelopbygningen, og som med alle andre tilskudsprodukter er det sådan, at de kun virker sammen med den rette træning, ingen af delene bør stå alene.Et andet godt tilskud til hestens muskler er Muscl'e E-vitamin, som reducerer muskelømhed hos de heste der har tendens til dette efter hård træning. Vitamin E neutraliserer simpelthen affaldsstoffer i musklerne, så hesten hurtigere kan restituere. Desuden kan Muscl E-vitamin hjælpe med at forbedre frugtbarheden hos avlshopper, der viser svage tegn på brunst.
Muskelopbygning - med den rette træning og de rigtige tilskud er din hest godt på vej!

Muscle Build

Muscle Build er baseret på naturlige råvarer, sojabønner og letoptagelige planteolier. Proteinkilden er hele sojabønner, som er nænsomt tørret og groft formalet og forarbejdet, således det naturlige indhold af olie, fedtsyrer, protein og essentielle aminosyrer bevares bedst muligt. Produktet er tilsat bær og urter, som understøtter muskelopbygningen, bl.a. solbær, der er rig på antioxidanten C vitamin.

PROTEIN
Protein er vigtig for opbygningen af muskulatur. Derfor bør heste, der skal sætte muskler tildeles mere protein. Forsøg har vist at proteinkilder af ringe kvalitet kan påvirke præstationsevnen negativt. Kilde : Ridehesten 03/2018

Muscl'e E-vitamin

Muscl’ E-vitamin er et tilskud med E-vitamin, organisk selen og lysin. Blue Hors Muscl’ E-vitamin anvendes ved hård træning, i forbindelse med overgang til hårdere træning og når unghesten tages i brug. Anbefales også til avlsdyr til fremme af reproduktionsevnen.

ANTIOXYDANTER
Når en muskel trænes, opstår der små skader indeni musklen, som kan give muskelømhed. Ekstra tilskud af antioxydanter som f.eks vitamin E kan derfor være nødvendig for at sikre en hurtig restitution. I grønt græs er der et højt indhold af Vitamin E, men om vinteren kan det være en god ide at fodre med ekstra Vitamin E – gerne i en kombination af Vitamin C, som forstærker effekten af Vitamin E. Kilde : Ridehesten 03/2018

Muscl'e E-vitamin
Hvis muskelopbygning er i fokus

Læs mere: