Loppefrøskaller findes i tre varianter hos Blue Hors

100 % naturlige loppefrøskaller i fineste kvalitet! Læs mere om forskellen på vores tre produkter, og bliv klogere på dit foretrukne valg af loppefrøskaller lige her.
Loppefrøskaller findes i tre varianter hos Blue Hors

Hvilke loppefrøskaller skal jeg vælge til min hest?

Samme gode kvalitet – forskellig form

 

I alle tre Blue Hors’ produktvarianter er loppefrøene sorteret fra, så man udelukkende har de rene effektive skaller i høj kvalitet.

Psyllium Husk – 100% loppefrøskaller, naturlige og smagsneutrale.

Psyllium Sweet Apple – fiberrige og lækre loppefrøskaller tilsat tørrede æblefibre, som smager skønt af æble.

Psyllium Pellets – Smagsneutrale loppefrøskaller i pilleform, som er helt ideel til kræsne eller småt spisende heste, der ikke vil spise pulver eller større mængder foder.

 

PSYLLIUM PELLETS

Fordele ved pelleterede loppefrøskaller

 

  • pelleterede loppefrøskaller accepteres bedre af småt spisende heste
  • pelleterede loppefrøskaller minder mere om almindelige foderpiller, som hesten er mere vant til
  • pelleterede loppefrøskaller er komprimerede og fylder mindre i krybbefoderet end de almindelige skaller.

Pelleterede loppefrøskaller kan være særdeles gode til kræsne og småt spisende heste. Nogle heste afviser de “almindelige” loppefrøskaller i sit foder, da de ikke bryder sig om konsistensen. Hesteejere kan dermed få indtrykket af, at hesten ikke kan lide loppefrøskaller, men vores originale samt pelleterede loppefrøskaller er faktisk smagsneutrale. Pillerne indeholder 100 % pressede loppefrøskaller – ingen tilsætningsstoffer – kun naturligt indhold. Psyllium Pellets indeholder 2 kg.

 

PSYLLIUM HUSK

Fordele ved almindelige loppefrøskaller

 

Som tidligere nævnt, er alle vores loppefrøskaller samme gode kvalitet og har samme gode effekt – men skal vi nævne én ting ved at vælge Psyllium Husk loppefrøskaller, så er det, at den er mere drøj i brug, end f.eks. pelleterede loppefrøskaller. For heste, som ikke er kræsne eller vant til at indtage tilskudsfoder, kan man sagtens vælge den originale version af Psyllium Husk og dermed rækker spanden lidt længere tid – i kontrast til Psyllium Sweet Apple, som indeholder smagsfremmende æblefibre.

Psyllium Husk indeholder 3 kg.

 

PSYLLIUM SWEET APPLE

Fordele ved loppefrøskaller med æblesmag

 

Psyllium Sweet Apple er loppefrøskaller til heste af fineste kvalitet, indkapslet med formalede æbler, som gør produktet frisk og mere velsmagende. Sweet Apple er fordelagtig til heste, som er mere kræsne og påpasselige ift. smag, men ikke nødvendigvis har brug for pille formen, eller man gerne bare vil forkæle hesten lidt ekstra.

Psyllium Sweet Apple indeholder 2,5 kg. loppefrøskaller.

 

Brug af Blue Hors loppefrøskaller

 

Lyt med i videoen her, hvor forhenværende erfarne hestepasser for Agnete Kirk Thinggaard samt produktrådgiver hos Blue Hors Care, Gitte, fortæller om brugen af loppefrøskaller samt fremviser vores tre populære Psyllium produkter.

Bemærk at video’en er af ældre dato, og vi producerer ikke længere 14 kg. sække.

Fri fragt for PLUS+ medlemmer!

Loppefrøskaller fra Blue Hors
Blue Hors Psyllium produkter

Dyk dybere ned i de tre varianter her