Blue Hors

Zackerey

Verdensklasse hoppestamme

 • Guldmedaljehingst i Dansk Varmblod
 • Hauptprämiensieger i Oldenburger Verband
 • Nr. 2 ved DRF’s championat for 4-års heste med 9,46 point
 • Suveræne følårgange med vinderføl og topauktionsføl i ind- og udland bl.a. Zuckerpuppe, solgt på Oldenburger Online-Fohlenauktion for € 30.500, og Egegårdens Miss Daisy, solgt for € 40.000 ved Dansk Varmblods Eliteføl Auktion
 • Far til 10 kårede sønner heraf to præmiehingste
Født
2014
Farve
Brun
Højde
174
Avler
Tove & Ove Møller Nørgaard
Opstaldning
Blue Hors
WFFS
Negativ
 • 1. rate5,000.00 DKK ex. moms
 • 2. rate7,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Blue Hors Zack
Overgaard's Hit Me
Rousseau
Orona
Sandro Hit
Padame
Ferro
Zsuzsa
Jazz
Karona
Sandro Song
Loretta
Solos Carex
Pastorale
Se mere ved Horsetelex
 • Zackerey er en helt særlig hingst af en meget sjælden kaliber, hvor eksteriør og type, gangarter, ridelighed og arbejdsvilje går op i en højere enhed med en helt unik toppræstationsafstamning. Zackereys første optræden på den internationale avlsscene, var da han tog publikum med storm ved oldenburgerhingstekåringen i Vechta i 2016 og derefter ved Dansk Varmblods Hingstekåring i Herning 2017, hvor han blev præmiehingst. Efterfølgende er Zackerey i 2018 blevet færdigkåret i Dansk Varmblod som guldmedaljehingst og modtager af Aage Ravns vandrepokal. Senere samme år blev kronen på værket hans udnævnelse til Hauptprämiensieger ved oldenburgerhingstekåringen i Vechta, hvor årgang 2014’s bedste hingst hædres på baggrund af materialprøve, sportsresultater og ikke mindst kvaliteten af hingstens første følårgang. Her var Zackerey aldeles suveræn og fik nærmest taget til at lette på auktionshallen i Vechta.
 • Blue Hors’ sportschef Ulrik Gerstorf Sørensen udtaler, at når nu Zack er kongen på Blue Hors, så er hans søn Zackerey uden tvivl kronprinsen.– Han er jo bygget fænomenalt godt og har viljen, lysten og bevægelserne og dermed de bedste forudsætninger for at træde i sin fars fodspor.
 • Han har til fulde indfriet alle forventninger, og sportsligt slog han allerede som 4-års sin store kvalitet fast ved at besætte andenpladsen i DRF’s championatsfinale, hvor Zackerey opnåede 9,46 point fordelt på 9,8 for galop, 9,5 for trav og ridelighed samt 8,8 for skridt.

  – Zackerey er meget ambitiøs og vil faktisk for meget sin egen alder taget i betragtning, så jeg arbejder mest på at lære ham, at han bare skal slappe af i arbejdet. Han er ikke blot gudesmuk, men har også et super sind. Han kigger aldrig, fokuserer på sin rytter, også selvom andre heste omkring ham er tændte. Med Zackerey har jeg ikke travlt; han vil stille og roligt lære det hele,
   fortalte Zackereys tidligere rytter Daniel med begejstring i stemmen om den unge hingst.
 • Udover at komme fra en verdensklasse hoppestamme, hører også faderen, Blue Hors Zack, til verdenseliten i både avl og sport. Han er efter stævneåret 2019 nr. 6 på verdensranglisten, har vundet to World Cup-kvalifikationer og blev nr. 4 ved World Cup-finalen i 2019, hvor han også blev danmarksmester. Blandt hans afkom kan nævnes internationale Grand Prix-heste som Glock’s Zonik og Blue Hors Zepter samt den tredobbelte UVM-vinder Sezuan. Zack har mange yngre afkom, der viser potentiale til at blive kommende superstjerne – og selv har vi skyhøje forventninger til Zackerey!
 • Zackereys føl har vist sig at være meget typestærke og med stor bevægelseskapacitet.
 • Som avlshingst har Zackerey hele pakken, og tilmed har han ikke Donnerhall i sin afstamning, så han kan bruges på de fleste hoppetyper og de fleste afstamninger.
 • Zackerey var i sin første bedækningssæson stationeret i Tyskland, hvorfor hans første følårgang i 2018 næsten alle er født og registreret i Tyskland. Her var der flere følskuevindere og topauktionsføl som hoppeføllet Zara, der blev solgt på elitefølauktionen i Vechta for 59.000 euro.
 • Følårgang 2019 er hans første komplette årgang i Danmark, og også her gik mange af hans føl til tops på de regionale følskuer. Han havde således en del føl udtaget til Dansk Varmblods Eliteskue, hvor hoppeføllet Strandagergårds Sanadu gik videre til slutfinalen. Samtidig blev hoppeføllet, Egegårdens Miss Daisy, dyreste hoppeføl på elitefølauktionen, hvor det blev solgt for 40.000 euro til Blue Hors.