Blue Hors

Solution Unik

Udtryk og type i top

  • Kåret som præmiehingst i Dansk Varmblod
  • En typestærk og elegante unghingst
  • Mormorsmor er den internationale dressurhest Diva Unik
Født
2020
Farve
Fuksrød
Højde
167
Avler
Stutteri Unik
Opstaldning
Blue Hors
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Revolution
Sensation Unik
Rocky Lee
Rochelle
Don Juan De Hus
Queen Unik
Rock Forever Nrw
Juicy
Rouletto
Wachau
Jazz
Vodorette
Tailormade Temptation
Diva Unik
Se mere ved Horsetelex

Udtryk og type i top hos Blue Hors Solution Unik, der er kåret som præmiehingst i Dansk Varmblod i 2023.

Solution Unik er første og eneste føl efter RDH-hoppen Sensation Unik og allerede som føl viste hingsten ganske særligt format og meget hingstepræg. Han var på folden den ukronede konge. Her viste han sig med overskudsagtig energi og et dejligt temperament, som netop er kendetegnende for afkommene fra netop denne hoppestamme.

“At sælge sin hest til Blue Hors, hvor hesten får de absolut bedste betingelser for at udvikle sig , er et drømmescenarie og god markedsføring af mit stutteri. Her kan han få den rette træning og en dag måske endda gøre sig gældende på de helt store dressurscener! Og troen på en karriere i topsport er det ultimative kvalitetsstempel, som beviser hingstens relevans som beskeler!”
Morten Skov, avler af Solution Unik og indehaver af Stutteri Unik 

Solution Unik er en typestærk og elegant unghingst, hvis mormorsmor er den internationale dressurhest Diva Unik (efter Blue Hors Don Schufro/Primus AA). Diva Unik er kåret med en sølvmedalje i Dansk Varmblod. Diva er tildelt titlen elitehoppe for sine præstationer som avlshoppe og international konkurrencehest. Diva Unik har med berider Anne-Marie Hosbond sejret i op til Intermediare II og startet op til CDI3*-dressur.

Solutions far er den tredobbelte vinder af Dansk Ride Forbunds dressurchampionater, UVM-guldvinder-, Grand Prix-, præmie- og elitehingsten Revolution (efter Rocky Lee/Rouletto). Revolution bidrager med det format, ridelighed og talent vi er faldet for hos sønnen Solution.

Morfar er den hollandske kometbeskeler Don Juan de Hus (efter Jazz/Krack C), der med afkom som Don Martillo og D’avie beviste sit værd som topbeskeler på både ungheste- og Grand Prix-niveau. Mormorsfar er Tailormade Temptation (efter Tuschinski/Harleem). Der er kåret som præmiehingst i Dansk Varmblod og vinder af Dansk Ride Forbunds 4-års championat. Temptation har bidraget til den danske avl med ”Årets bedste 2-års dressurhoppe” i 2011, 2012, 2013 og 2014 og ”Årets bedste 3-års dressurhoppe” i 2012, 2013 og 2015.