Blue Hors

Glamourville

Udstationeret i Tyskland - En blodkombination af dressurens giganter

  • Kåret i hannoveranerforbundet
  • Efter dressurens verdensetter, Glamourdale
  • Besidder af et fantastisk udtryk og en stor funktionalitet
  • Ud af samme stamme som den internationale lilleturshest Delire Damour
  • Klik på "sædtransport" herunder for info ang. levering af sæd
Født
2020
Farve
Sort
Højde
170
Avler
Christian Thelker
Opstaldning
Blue Hors Wohlde
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Glamourdale
La Vie
Lord Leatherdale
Thuja
Londonderry
Fabrina
Lord Loxley
Fairless P
Negro
Jasmijn
Lauries Crusador Xx
Windsor Queen
Fuerst Heinrich
Wella
Se mere ved Horsetelex

Glamourville er ud af nogle exceptionelt højaktuelle blodlinjer, der udgør en kombination af dressurens giganter og en hoppestamme, der også har givet den internationale lilleturshest Delire Damour.

Glamourville er kåret i hannoveranerforbundet i 2023 og besidder af et fantastisk udtryk og en stor funktionalitet. Dét, kombineret med hingstens smukke eksteriør, gør, at han er en hingst, der er svær at komme udenom! Han besidder masser af format og bevægelse, ligesom han også har vist sig som en hingst med en særdeles høj grad af ridelighed. Når den sorte Glamourville slår over i  galop, er der ingen tvivl om hingstens ophav! Han bevæger sig med en enorm rummelighed og ligner en silhouette af sin far, Glamourdale, når han træder ind på dressurbanen, hvilket gør ham til en både moderne og spændende hingst til både avlen og fremtiden.

Glamourville er produktet af en kombination af dressurens giganter; den tæt på uovervindelige Glamourdale og den hannoveranske topbeskeler Londonderry. Faderhingsten til Glamourville er verdensetteren Glamourdale, der tog sit største kvantespring op ad dressurens ”Hall Of Fame” under VM i Herning, hvor han med Charlotte Fry var absolut uovervindelig i den individuelle konkurrence. Det var til samme stævne, at vores stempelhingst, Blue Hors Zack, vandt holdguld med det danske landshold.

Denne smukke, sorte Glamourville har den statspræmierede hoppe La Vie til mor. La Vie er efter den berømte Londonderry, der udover at være Bundeschampionatsvinder også var fløjhingst ved hannoveranerkåringen i Verden i 1997 og Årets Hingst 2013. Londonderry-datteren La Vie er ligeledes hoppen bag den internationale lilleturshest Delire Damour (efter Diamond Hit). La Vies søstre er præmiehoppen Rascovia (efter Royal Classic) og den statspræmierede Rosella (efter Royal Classic).

Ud af samme hoppestamme kommer Grand Prix hesten Dynamico II (efter Don Primero), lilleturshesten Kaja De Valentina (efter K2) og de statspræmierede hopper Dunija (efter Dr. Doolittle) og Witney (efter Weltmeyer)