Blue Hors

Feinstar

Udstationeret i Tyskland - Format og præstationsblod

  • Præmiehingst i Oldenburger Verband
  • Moderne unghingst af høj kvalitet
  • Fantastisk eksteriør, udtryk, bevægelse og blod
  • Ud af samme stamme som den legendariske hingst Feiner Stern
  • Klik på "sædtransport" herunder for info ang. levering af sæd
Født
2019
Farve
Brun
Højde
172
Avler
Lars Wenke
Opstaldning
Blue Hors Wohlde
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Blue Hors Farrell
Gina-Goldina
Fuerstenball
Desert Rose
Bon 'A Parte
Gina-Roo
Fuerst Heinrich
Maradonna
Dacaprio
Warina
Johnson
Orinettequeen
Landsieger I
Goldblatt
Se mere ved Horsetelex

Den brune Blue Hors Farrell-søn, Blue Hors Feinstar, er lavet på hoppen Gina-Goldina, hvis far er hingsten Bon’A Parte, er avlet af tyske Lars Wenke. Hingsten bar katalognummer 56 ved hingstekåringen i Oldenburgerforbundet i Vechta og blev kåret som præmiehingst.

Feinstar er en moderne unghingst af høj kvalitet, der besidder et fantastisk eksteriør, masser udtryk, en fantastisk bevægelse og nogle spektakulære blodlinjer. Med vores egen Farrell til far og samme hoppestamme som den legendariske hingst Feiner Stern, har vi store forventninger til den unge præmiehingst. Han bevæger sig med masser af power og kraft, men er samtidig smuk, smidig og elegant. Han besidder masser af “gummi” i alle tre gangarter, hvor især hans travbevægelse er et helt stort highlight! Travbevægelsen vender “den helt rigtige vej” og sætter af med et kraftfuldt afskub og en velfungerende og funktionel mekanik.

Faderen, den internationale dressurhest Blue Hors Farrell, er også faderhingsten bag Årets Hoppe 2018 i Dansk Varmblod, masser af kårede sønner, flere præmiehingste og auktionstopsælgere! Farrell er kendt som producent af type og ridelighed og værende rigtig god til at tilføre sine afkom udstråling, et korrekt eksteriør i et moderne snit, smidige og rummelige bevægelser med sving og takt, og i særdeleshed et fremragende temperament og stor ridelighed – og alt dette er at finde hos sønnen Feinstar!

Morfaren er den hollandskfødte- og kårede hingst Bon’A Parte, er avlet af G. Marshman-Bonenkamp og er efter Johnson og Burggraaf. Bon’A Parte har trods sin hollandske opvækst faktisk mest slået både sine avls- og sportsmæssige folder herhjemme i Danmark. Under sin danske ejer og rytter, Helle Marie Simonsen Jørgensen, har Bon’A Parte placeringer i op til Prix St. George på A-niveau, hvilket gør ham til S-hest i dressur. Som ekvipage, har Bon’A Parte og Helle gjort sig bemærkede allerede fra Bon’A Partes tid som unghingst, hvor han i 2012 blev nummer 3 i Dansk Ride Forbunds championatskvalifikationsklasse for 6-års dressurheste ved Sportsrideklubben Vallensbæks C-stævne i dressur, ligesom han også har placeringer ved landsstævnet ved Blue Hors Dressurfestival i både 2013 og 2015.

Mormorsfar til denne præmiehingst er Landsieger I, der kommer ud af en dobbeltbegavet springafstamning. Landsieger I var selv aktiv i springsporten, ligesom 53 af hans afkom er registreret som konkurrenceheste i 1.60m. 4 afkom er registreret som konkurrerende i Grand Prix dressur og 1 afkom er registreret som konkurrence hest i CCI3*-military. Mormorsmor Goldblatt er mor til den kårede hingst Feiner Stern, der er far til knap 400 registrerede afkom, hvoraf 14 af hingstens registrerede sønner har opnået kåring – heriblandt den tredobbelte dressurchampionatsvinder og A-hingst i dressur; Feinbrand.

Vi forventer, at Feinstar som beskeler vil tilføre god type, ridelighed, udstråling, et moderne eksteriør, smidige og rummelige bevægelser med masser af sving og takt.