Blue Hors

Bonfilio

Dynamisk, funktionel og fantastisk

  • Yderst funktionel unghingst af høj kvalitet
  • Bevægelse og udtryk er i den absolutte top
  • Ud af samme stamme som hingsten Fantastic
Født
2020
Farve
Fuksrød
Højde
174
Avler
ZG Geldmeier
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Bon Courage
Feine Deern G
Bon Coeur
Anada
Fuerst Romancier
Sienna G
Benetton Dream Frh
Sonnenschein
Vivaldi
Agnetha Sg
Fuerst Heinrich
Ronja
Sandro Hit
Well Done
Se mere ved Horsetelex

En yderst funktionel unghingst af høj kvalitet; Blue Hors Bonfilio  er en hingst, der besidder hele pakken! Han er smuk, velgående og velfungerende, hvilket gør ham til en spændende ny tilføjelse til vores hingstekollektion.

Bonfilios far er den endnu unge Bon Coeur søn; Bon Courage. Bon Courage var præmiehingst ved hannoveranernes hingstekåringen i Verden i 2018, ligesom han efterfølgende har aflagt og bestået både sin 14-dages-test i Schlieckau og sin sportsprøve. 

Moderen Ronja er efter Hauptprämiensieger-hingsten Fürst Romancier, der har lavet flere Grand Prix afkom, championatsvindere, præmiehopper og auktionsrekordholdere. Mormor, Sienna G, er mor til den kårede hingst Fantastic (Fürst Romancier), der er startet i PSG/Inter I sideløbende med en succesfuld karriere som avlshingst, hvor han har givet dressursporten heste som den kårede hingst Fänomenal, den internationale lilleturshest Fade To Black, der er startet under amerikanske Olivia Lagoy-Weltz samt Farjana, der er startet i international juniordressur under finske Oona Ylirautia.

Fantastic har 106 registrerede afkom.

Ud af samme hoppestamme kommer også Sugar Boy G (efter Sandro Hit), der er startet i B-dressur