Blue Hors

Bonfilio

Udstationeret i Tyskland - Dynamisk, funktionel og fantastisk

  • Yderst funktionel unghingst af høj kvalitet
  • Bevægelse og udtryk er i den absolutte top
  • Ud af samme stamme som hingsten Fantastic
  • Klik på "sædtransport" herunder for info ang. levering af sæd
Født
2020
Farve
Fuksrød
Højde
174
Avler
ZG Geldmeier
Opstaldning
Blue Hors Wohlde
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Bon Courage
Feine Deern G
Bon Coeur
Anada
Fuerst Romancier
Sienna G
Benetton Dream Frh
Sonnenschein
Vivaldi
Agnetha Sg
Fuerst Heinrich
Ronja
Sandro Hit
Well Done
Se mere ved Horsetelex

Blue Hors Bonfilio er en yderst funktionel unghingst af høj kvalitet. Han besidder hele pakken, da han er både dynamisk, funktionel, smuk og fantastisk velgående, hvilket gør ham til en spændende ny tilføjelse til vores hingstekollektion!

Han er en storrammet hingst med bevægelse og udtryk i den absolutte top. Alle tre gangarter er i en liga for sig, hvor især galopbevægelsen er af en fantastisk kvalitet med masser af op-ad-bakke tendens, rummelighed, bæring, samt albue- og skulderfrihed. Hans skridt- og travbevægelse er ekstremt velfungerende og rummelige.

Bonfilios far er den endnu unge Bon Coeur søn; Bon Courage. Bon Courage var præmiehingst ved hannoveranerforbundets hingstekåringen i Verden i 2018, ligesom han efterfølgende har aflagt og bestået både sin 14-dages-test i Schlieckau og sin sportsprøve. Farfaren (FF) Bon Coeur  blev kåret som præmiehingst i Verden i 2014. Efterfølgende vandt han sin 30-dages-test i Schlieckau med en totalscore på 9,1, ligesom han flere gange blev belønnet med topkarakteren 10. Han har sidenhen fået tildelt udmærkelsen “Weltmeyer-Prize” fra hannoveranerforbundet og udemærket sig i sporten med internationale sejre ved CDI Wellington i lilletur.

Moderen Ronja er efter Hauptprämiensieger-hingsten Fürst Romancier, der har lavet flere Grand Prix afkom, championatsvindere, præmiehopper og auktionsrekordholdere. Mormor, Sienna G, er mor til den kårede hingst Fantastic (Fürst Romancier), der er startet i PSG/Inter I sideløbende med en succesfuld karriere som avlshingst, hvor han har givet dressursporten heste som den kårede hingst Fänomenal, den internationale lilleturshest Fade To Black, der er startet under amerikanske Olivia Lagoy-Weltz samt Farjana, der er startet i international juniordressur under finske Oona Ylirautia. Fantastic har i alt 106 registrerede afkom.

Ud af samme hoppestamme kommer også Sugar Boy G (efter Sandro Hit), der er startet i B-dressur.