Blue Hors

Bondo

Blodlinjer med exceptionelle sportskvaliteter

  • Kåret som præmiehingst i hannoveranerforbundet
  • Funktionel type med god bevægelse i alle tre gangarter, hvor især galopbevægelsen er i absolut særklasse med masser af op-ad-bakke tendens
  • Ud af en hoppestamme, der har produceret flere statspræmierede hopper og Grand Prix heste bl.a. Sao Paolo og Stauffenberger
  • Moderhoppen, Dorette, har selv gået B-dressur
Født
2020
Farve
Brun
Højde
172
Avler
Marietta Kappelhoff-Dorenkamp
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
Bonds
Dorette
Benicio
Rioja
Dante Weltino Old
Ravenna
Belissimo M
Valencia
Sir Donnerhall I
Rhea Silva
Danone I
Rihanna
Rohdiamant
Gesa
Se mere ved Horsetelex

Blue Hors Bondo er kåret som præmiehingst ved hannoveranerforbundets hingstekåring i Verden i 2023, hvor han overbeviste den tyske kåringskommission om sin store kvalitet, da han med sin storrammede type og særdeles velfungerende motorik i alle tre gangarter gik tre særdeles gode fremvisninger for hånd, i longe og på fast bund.

Bondo besidder masser af format, et fantastisk udtryk og et exceptionelt godt temperament, hvor arbejdslyst og talent skinner stærkt igennem. Han er ud af blodlinjer med exceptionelle sportskvaliteter og er selv en funktionel type med god bevægelse i alle tre gangarter, hvor især galopbevægelsen er i absolut særklasse med masser af op-ad-bakke tendens.

Bondos far, Benicio sønnen Bonds, blev kåret som Siegerhengst i Vechta. Efterfølgende bestod han sin 14-dages test med et overlegent gennemsnit på 9.28 point. Bonds kommer ud af en særdeles ridelig og funktionel linje, der er kendt for blandt andre avlshingste Belissimo M, der har givet sporten et utal af fantastiske rideheste.

Moderhoppen, Dorette, har selv gået B-dressur og er efter den internationale topdressurhest Dante Weltino, der, med svenske Therese Nilshagen i sadlen, har gjort indtryk på hestefolk verden over med sine sportspræstationer ved bl.a. OL i Tokyo og VM i Herning.

Mormor Ravenna har lavet afkommene Sao Paulo (efter Stedinger), der er startet i Intermediare II, Grand Prix hesten Stauffenberger (efter Stedinger), Dirk Dalegro (efter Dante Weltino), der er startet i Level 1 Test 1/Novice og præmiehingsten Festa (efter Fürst Jazz)

Bondos statspræmierede mormorsmor, Gesa, har søstrene Rubiena (efter Rubinstein I) og Macarena (efter Metternich), der begge er statspræmierede. Samme gælder mormorsmormor Fairness’ søster, Argentina(Argentinus).