Blue Hors

Luton

Modernitet og ridelighed i smuk forening

  • Bestået sportstest i Adelsheisdorf med bl.a. 9 for galop og motivation
  • Kombinationen af nogle af dressurens mest eftertragtede blodlinjer
  • Ud af samme præstationsstærke hoppestamme som den internationalt placerede Grand Prix hest Water World
Født
2019
Farve
Brun
Højde
171
Avler
Bernhard Sieverding
Opstaldning
Blue Hors
WFFS
Negativ
  • 1. rate4,000.00 DKK ex. moms
  • 2. rate4,000.00 DKK ex. moms
Bestil sæd
La Vie 62
Brenda
Livaldon
Sarafina
Bretton Woods
Hoferbin
Vivaldi
Donna Littchen
Scolari
Winora
Johnson
Annabel
His Highness
Wie Shocolata
Se mere ved Horsetelex

Blue Hors Luton er indbegrebet af modernitet og ridelighed i smuk forening. Han er en fremragende hingst med masser af potentiale og spændende blod, der blev indkøbt til Blue Hors som 1 års.

Han opnåede ved sin 50 dages Hengstleitungsprüfung i Adelsheisdorf en samlet score på 8,36 point med bl.a. 9 for galop og motivation. Ligesom han ligeledes opnåede flotte karakterer ved 2-dages-testen i Schlieckau, hvor det blandt andet blev til karakteren 8,6 for hingstens yderst funktionelle galop

Livaldon-sønnen La Vie, der er faderhingsten til Luton, bliver redet af den svenske landsholdsrytter Therese Nilshagen. Livaldon har vundet S-dressur, imens sønnen La Vie kvalificerede sig til Bundeschampionatet som fem- og seksårig, har placeringer i middelsvær dressur og bestod sin sportstest i Verden med 8.44 point.

La Vies hoppelinje har desuden produceret heste som bronzevinderen af de franske dressurhestemesterskaber, Loudzi Gold (efter Scolari), Bernstein (efter Benicio), som blev solgt på Westphalian Online Auction og Bastian Konzags Grand Prix hest Water World (efter World Cup I).

Moderen til Luton er hovedstambogshoppen Brenda, der kommer ud af en spændende hoppestamme, der har givet kårede hingste som Feier (efter Feiner Stern) og de to Akzent II helbrødre; lilleturshesten Akatschi og B-hesten i dressur, Apollo’s Flight. Stammen har også bidraget til sporten med lilleturshestene Advokat 44 (efter Akzent II) og Fanalia (efter Fürst Heinrich) samt Grand Prix hesten Robinvale (efter Rubinero). Ydermere er statspræmiehopperne Fürstin Shocolata (efter Fürst Heinrich) og Wie Schcolata (efter Wolkentanz II) også af samme stamme.