Blue Hors

Zackorado

Attraktiv Zack-søn af stærk afstamning

 • Nr. 2 med 90,60 point ved DRF mellemrunden for 4 års dressurheste med 8,8 for galop, 9,0 for skridt og ridelighed, 9,2 for kapacitet og 9,3 for trav
 • Hoppestammen har produceret en lang række højtpræmierede hopper, adskillige konkurrenceheste op til Grand Prix dressur bl.a. Grand Prix hoppen Viva España, samt de kårede hingste Dressage Royal og Zansibar
 • Mormor Rosanna er helsøster til Grand Prix- og avlshingsten Dressage Royal, som er far til verdenskendte Damsey samt til DV-hingsten UNO Don Diego, der har skabt sin egen danske hingstelinje. Rosannas søster Rosmari er mor til Zack-sønnen Znickers
 • Hingsteafkom solgt for 22.500 € på Online-Auktion i Tyskland
 • Frostsæd tilgængeligt i begrænset omfang
Født
2016
Farve
Sort
Højde
169
Avler
Paul Rode
Opstaldning
Elite Stallions U.K.
WFFS
Negativ
 • Ring for pris
Bestil sæd
Blue Hors Zack
Roxanna
Rousseau
Orona
Florencio I
Rosanna
Ferro
Zsuzsa
Jazz
Karona
Florestan I
Walessa
Donnerhall
Rosalie
Se mere ved Horsetelex
 • Zackorado blev kåret ved den tyske hingstekåring i Kreuth i 2018, hvor han var fløjhingst og gik i 2019 en 14-dages prøve med et særdeles godt resultat på 8,34 point.
 • I mellemrunden for 4-års brillerede Zackorado med en opnået samlet score på 90,60 point. Karaktererne fordelte sig med 8,8 for galop, 9,0 for skridt, 9,0 for ridelighed, 9,2 for kapacitet og 9,3 for trav.

– Det særlige ved ham er, at man kan ride ham og vise ham for fuld kraft, hvor han viser sig maksimalt, og så kan man lige så hurtigt tage ham ned i skridt igen og slippe tøjlerne. Han gør bare det, man beder ham om. Han har et utrolig rart gemyt og er helt ukompliceret, udtaler Zackorados rytter Cristian Tudela Ruiz og tilføjer: Der er ingen tvivl om, at Zackorado for mig er en helt speciel hest. Det er de alle på hver deres måde, men det er noget særligt at starte en forholdsvis rå unghest op og få muligheden for uddanne den og sætte sig eget præg på den hele vejen frem til Grand Prix.

 • Zackorado er ud af en meget præstationsstærk hoppestamme, der har produceret højtpræmierede hopper og hingste samt adskillige konkurrenceheste op til Grand Prix-dressur.
 • Hans oldemor Rosalie e. Rubinstein er mor til Grand Prix-hoppen Viva España e. Ex Libris samt de kårede hingste Dressage Royal e. Donnerhall og Zansibar e. Blue Hors Zack.
 • Mormor Rosanna er således helsøster til Grand Prix- og avlshingsten Dressage Royal, som er far til verdenskendte Damsey samt til DV-hingsten UNO Don Diego, der har skabt sin egen danske hingstelinje.
  Rosannas søster Rosmari e. De Niro er mor til hingsten Znickers e. Blue Hors Zack.
 • Zackorado byder på en afstamning, der kombinerer det bedste fra den hollandske og den tyske dressurhesteavl igennem ikoniske hingste som Ferro og Jazz på den ene side og Florestan, Weltmeyer og Donnerhall på den anden. Han er en af de Zack-sønner, der fra naturens side har meget sving i bevægelsen.
 • Både blodmæssigt og typemæssigt kan han bruges til et bredt udsnit af hopper, da han selv er en moderne hingst i ikke alt for store rammer og med tre særdeles gode og smidige bevægelser.
 • Enkelte føl af Zackorados første årgang i Tyskland har set dagens lys, og de ser meget lovende ud. Det er smarte og langbenede føl, der bekræfter vores forventning til, at Zackorado vil bidrage med noget lethed og smart type og derfor med fordel også kan bruges til de lidt kraftige og knap så moderne hopper, fortæller avlsleder Martin Klavsen.