Event

Blue Hors Broodmare Auction

SIDSTE CHANCE for julehygge på BLUE HORS – vi åbner staldene kl. 16.30, afholder auktion kl. 18.00 og slutter aftenen af med glögg og æbleskiver.

33 Avlshopper og embryo fra Europas fineste blodlinjer til salg!

OBS: Fra kl. 16.30 vil der være mulighed for at købe drikkevarer og sandwich, bl.a en lækker Ribbensteg sandwich! Kan købes i Glassalen.


OM AUKTIONSHESTENE:
Hvad med et Blue Hors Santiano-embryo lavet på nummer otte fra OL i Rio, Atterupgaards Orthilia? Eller et embryo fra Escamillo og sølvmedaljehoppen Uno Zensation?

Men, der er mere!

Vi har også embryoner til salg efter Glamourdale og Sandro Hit, lavet på den fænomenale hoppe Uno Double Fun, der kommer fra samme hoppestamme som beskelerhingste Wilkens, samt fra Blue Hors Bondo på det enestående auktionshøjdepunkt, Egegårdens Miss Daisy DWB!

Udover nogle meget interessante embryoner, har vi også nogle fremragende avlshopper til salg!

Overgaard’s Colo’n, Overgaard’s Zacapa, Overgaard’s Kahlua og Blue Hors Zackereys helsøster; Overgaard’s Zirelli, kommer alle ud en af de bedste hoppestammer i verden. En stamme, der har produceret talrige topheste både til sport og avl!

Faberge, Finetta, Feodora, Florence og Friend er hopper, der alle stammer fra helsøstre til den legendariske Blue Hors Don Schufro. Derudover er Faberge, Florence og Feodora halvsøstre til de to internationale Grand Prix-heste; Blue Hors Veneziano og Tailormade Red Rebel.

Udover alle disse fantastiske hopper tilbyder Blue Hors Broodmare Auction også dressurgenerne fra fantastiske heste som den internationale lille tur-hest og Årets Hoppe 2007, Rebelle, og topavlshingste som Blue Hors Baron, Vitalis og den internationale Grand Prix-hingst Blue Hors St. Schufro.

Hold øje med mere information om Blue Hors Broodmare Auction her på siden!

KLIK HER og se den fulde kollektion.

Ønsker du nærmere information om de enkelte heste, så kontakt Martin eller Lennart:


BREEDING MANAGER
Martin Klavsen
+45 2912 0509
mkl@bluehors.com


BREEDING CONSULTANT
Lennart Lindberg
+45 6020 4445
lli@bluehors.com

 

 

KLIK HER og se den fulde kollektion.