Alizee Froment anbefaler Energy Control fra Blue Hors Care

"En hest i balance", sådan skriver Alizée Froment til os om effekten af Energy Control Daily
Alizee Froment anbefaler Energy Control fra Blue Hors Care

ALIZÉE FROMENT

Ved gallashow 2017 i Herning, tryllebandt Alizée Froment publikum ved at ride de fleste Grand Prix øvelser – vel og mærke uden sadel og trense. Alizée giver show i hele verden på sin “partner in crime” Lusitano valakken Sultan.

 

It just keeps the horses in the best possible energy they need to feel comfortable in their body and full of power, and in the meantime keeping serene and happy minds.

Alizée Froment

Alizée har i flere år brugt Energy Control i sin træning for at opnå den bedste mentale balance hos sine heste! og her er hendes kommentarer til produktet:

(oversat)
“Energy Control Daily er et fantastisk produkt. Mange steder finder du et calming produkt, men det her er helt anderledes. Hestene får den bedst mulige energi samtidig med at den ikke koger over. Jeg oplever at mine heste er fulde af kraft men samtidig et helt rolige og i balance. Det er virkelig det bedste produkt jeg nogensinde har brugt til mine sportsheste. Hver dag står jeg op til heste med den bedste fysiske og mentale form”

Fotocredit: Picture © Paard & Picture

– og vi har også andre beroligende produkter i sortimentet. Alle sammen produkter, der er med til at sikre en mere kontrollerbar energi hos hesten!