Hvorfor skinner Blue Hors hingstene mere?

Vi bliver ofte spurgt, hvordan vi på Blue Hors får hingstene til at se så blanke og sunde ud i pelsen - her får du svaret:
Hvorfor skinner Blue Hors hingstene mere?

Nanna & Farrell

Sådan bliver Blue Hors hestene så blanke i pelsen:

Opstillingsbillederne af hingstene får ofte folk til at spørge hvorfor hingstene fra Blue Hors har en helt særlig glød og glans i pelsen og derfor fremstår mere skinnende.

Generel trivsel og velvære er en vigtig faktor, men klargøring spiller naturligvis også en stor rolle for hestens fremtoning, og her skal man tænke langsigtet. Det er vigtigt med de rigtige plejeprodukter, men den grundlæggende kvalitet i hestens pels skabes igennem fodring.

For at give de interesserede et kompetent svar, har vi spurgt nogle af de folk her på Blue Hors, som står for fodring og pasning af hestene. Martin Klavsen, der har det overordnede ansvar for hingstene, er ikke i tvivl om, at en fornuftig foderplan spiller en afgørende rolle.
– Et ordentligt grovfoder er vigtigt, og vi producerer det selv og sikrer på den måde den højeste kvalitet.

Vi har også talt med Kaspar Opstrup, der er ansvarlig for Blue Hors Care. Han fortæller:
– Vi har anvendt tilskudsproduktet Multi Feed som det grundlæggende tilskud igennem alle år på Blue Hors. Det er et højtkoncentreret vitamin- og mineraltilskud, som virker hele vejen rundt, og det er vores erfaring, at det også er medvirkende til at sikre hestene sund hud og pels indefra.

Gitte, der er ansat på Blue Hors og som tidligere har været groom for Agnete Kirk giver her sine bedste råd: