Championatsklasserne skudt igang ved Blue Hors Sommerfestival 2021

The Blue Hors championships have been kicked off at the Blue Hors Summer Festival 2021

Championatsklasserne skudt igang ved Blue Hors Sommerfestival 2021

Udsigtsbanen under dressurchampionatet

Dressurchampionat for 3-års heste

Efter frokost startede Blue Hors Dressurchampionat for 3-års rideheste på udsigtsbanen. Dommerpanelet bestod af Tania M. Joensen, Cristian Tudela Ruiz og Nanna Skodborg Merrald, der kyndigt kunne berige publikum med deres faglige observationer og en kompetent pointgivning af de unge rideheste.

Gustav Meinertz og Blue Hors Emilio-sønnen Harrysmindes Esto lagde sig inden klassens indlagte pause på 3-års championatets førsteplads med bl.a. 9,5 for galop og 9, ridelighed og en samlet pointsum på hele 88.000 point! En placering, der holdt hele vejen til slutningen af førstedagen på 3-års championatet. Gustav og Harrymindes Esto blev efterfulgt af dagens nummer 2; Mikael Ketelsen på Årsbjergs Fifty-Two, der med 3 x 8,5 og en ridelighedskarakter på 8,8 red til pointsummen af 84.000. Som nummer 3 gentog Gustav Meinertz succesen på hesten Zackerine, der med 8,8 i både trav og galop red sig til flotte 83.400 point i championatsklassen.

Se alle klassens resultater HER

Dressurchampionat for 4-års heste

For 4-års hestene lagde berider Silje Bakken sig i toppen af feltet på Blue Hors Veneziano-hoppen Grevens Venezia, der med 8,6 i trav og 8,5 i både galop og kapacitet, fik den flotte pointsum af 83.800! Som dagens nummer 2 kom Ole Pedersen-Linnet Zublim By Linnet-Horses (Blue Hors Zack) med 9,2 i trav, 8,5 i galop og ridelighed og 83.000 point. På tredjepladsen i dagens indledende runde i 4-års championatet kom Malene Mira Petersen på medaljehoppe Holmens Tara (Blue Hors St. Schufro), der med 8,4 i galop og 8,3 i kapacitet red til en samlet pointsum på 82.000 point!

Se alle resultater fra klassen HER