Talentrytter på Zack-søn slår landstræner!

Anders Sjoebeck Hoeck, der er en del af Blue Hors Talent-programmet, var søndag formiddag i sadlen på Blue Hors Zack-sønnen; Blue Hors Zwobber, til start i Intermediare I. I feltet var også landstræner i JR og YR dressur; Dennis Fisker på hesten Baunehøjens Carpaccio DWB og Cristian Tudela Ruiz Blue Hors First Choice. Læs om klassens forløb her

Talentrytter på Zack-søn slår landstræner!

Anders Sjoebeck Hoeck på Blue Hors Zack-sønnen; Blue Hors Zwobber

Søndagens Intermediare I med Blue Hors Talentrytter Anders Hoeck og Cristian Ruiz i front

Som dagens første start i Intermediare I skulle endnu en Zack-søn i ilden i én af stævnets højeste dressurklasser. Under sin sædvanlige rytter, den talentfulde Anders Sjøbeck Hoeck, viste Blue Hors Zwobber et flot og flydende program, der bar præg af både Anders’ og Zwobbers enorme overskud. Fra det gennemført enige dommerpanel fik ekvipagen flotte 73.772%, der rakte til en overbevisende placering som vinder af klassen!

På 2. pladsen indfandt landstræneren i JR og YR-dressur; Dennis Fisker, sig. Han red et flot program (71.886%) på den imponerende vallak Baunehøjens Carpaccio DWB, men måtte se sig slået på målstregen af den unge Anders Hoeck.

Nummer 3 blev Cristian Tudela Ruiz på Blue Hors First Choice, der trods en fejlridning i galopprogrammet red til flotte 71.140% på en overskyet udsigtsbane. Cristian og First Choice fremviste høj kvalitet med flere 8-taller og bl.a. 9 i afslutning!

Se alle klassens resultater HER