Flotte resultater til Blue Hors heste, ryttere og afkom ved ECCO Cup finalen!

Det blev til nogle yderst flotte resultater ved ECCO Cup finalen på Blue Hors, hvor vi særligt nød at følge Blue Hors rytter Sophia Ludvigsen med hestene Blue Hors Quintana og Blue Hors Elliott og Blue Hors Farrell-afkommet Egelund Yurell, der var gældende i finalens placeringer

Sophia Ludvigsen og Blue Hors Elliott

Ved weekendens landsstævne på Blue Hors, hvor der blev afholdt ECCO-Cup finaler, kunne vi fra fredag til søndag nyde det ypperste af det ypperste af ungdomsdressuren.

I fredagens MB1, kunne vi blandt andre se Theresa Rosenkilde med Blue Hors Zwobber, der blev nummer 6 med 68.333 %, og Karoline Hjort Bang med Karizma, der blev nummer 14 med 65.090 %. Begge heste er solgte fra Blue Hors.

I fredagens sidste klasse, Intermediare II, var vi stolte af at stå bag vinderen af klassen, Blue Hors-rytter Sophia LudvigsenBlue Hors Quintana, der vandt med flotte 70.877 %.

Lørdagen stod på 1. afdelingerne af de forskellige kategorier for ECCO Cuppen, og her kunne vi endnu engang se Sophia Ludvigsen på præmiepodiet, da hun i Youngrider-klassen blev placeret som nummer 2 på Blue Hors Elliott med 71.930 %.

Hos juniorerne placerede Theresa Rosenkilde og Blue Hors Zwobber sig som nummer 9 med 67.719 %, imens et afkom efter Blue Hors Farrell blev placeret som nummer 3, nemlig Freja Lindblads Egelund Yurell, der opnåede 69.561 %

Ved søndagens finaler placerede Sophia og Elliott sig endnu engang som nummer 2 hos Youngriderne. Denne gang med 77.667 %, hvilket var nok til en samlet placering som nummer 2 med 149.597 point ved dette års ECCO Cup finale for Youngrider.

Blandt juniorerne skulle vi igen se både Theresa Rosenkilde og Freja Lindblad, da begge ryttere opnåede flotte resultater. Theresa og Blue Hors Zwobber red sig ind som nummer 6 med 72.292 %, imens Freja og Egelund Yurell efter Blue Hors Farrell opnåede en 2. plads med 73.875 %

Dette betød en samlet 6. plads for Theresa og Zwobber, og en samlet 2. plads for Freja Lindblad og Egelund Yurell i det endelige opnår for ECCO Cuppen for juniorer 2022.

Tillykke til alle placerede og et stort tak til hjælpere, dommere, officials og sponsorer.