To Blue Hors Talent-ryttere 'in action' til ECCO Cup finalen for Young Rider!

Torsdag til søndag her i uge 48 afholdes den eftertragtede ECCO Cup-finale her hos os på Blue Hors.
To Blue Hors Talent-ryttere 'in action' til ECCO Cup finalen for Young Rider!

Sophia Ludvigsen på Safari Klintgaard

De 2 ryttere fra Blue Hors Talent-programmet, der har meldt deres ankomst til stævnet er Sophia Ludvigsen og Cecilie Dybro Jensen.

Sophia Ludvigsen

17 årige Sophia Ludvigsen er programmets nyeste rytter, der netop har fundet sig til rette på sin nye hest; Blue Hors Quintana e. Quantensprung/Desperados indenfor den sidste måneds tid hjemme på træningsbanen. Træningen kører derudaf og Sophia nyder at ride en hest som Quintana, der er stor og imponerende, samtidig med at være rygende talentfuld!

Det er derfor heller ikke Quintana, men Sophias makker Safari Klintgaard e. Sunny-Boy/Blue Hors Don Schufro som Sophia har kvalificeret sig til ECCO Cup-finalen på. Det har hun gjort bl.a. ved at have lagt sig helt i spidsen af kvalifikationerne ved at hive sejren hjem med flotte 77,125 % i den tredje kvalifikation af ECCO Cuppen med Safari.

Sophia Ludvigsen og Safari Klintgaard

Cecilie Dybro Jensen

Cecilie Dybro Jensen deltager i ECCO Cuppen på sin hest; knapstrupper-hoppen Nørgårds Leonora e. Leo-Light/Perikles Christinelyst. Vi på Blue Hors har haft fornøjelsen af at have haft Cecilie og Leonora på træningsophold i perioden op til ECCO Cup-finalen. Her har Cecilie hjulpet til med at ride nogle af Blue Hors’ heste, samtidig med at hun har deltaget i undervisningen og stævnetræningerne. 

Cecilie og Leonora har kvalificeret sig til ECCO-Cuppen ved kontinuerligt at have lagt sig i de øverste placeringer til kvalifikationerne, hvor de bl.a. har redet til flotte 70.833 % og 71.583 % i Young Rider Kür. ECCO-Cup finalen bliver Leonora og Cecilies sidste stævne sammen, da Leonora skal hjem til Frederikshavn og være Cecilies yngre søsters nye dressurmakker.

Cecilie Dybro Jensen og Nørgaards Leonora