Blue Hors Dressurchampionat

Ridning med masser af potentiale
Blue  Hors Dressurchampionat

Sweetnes e. Blue Hors St. Schufro

De går videre til finalen

Blue Hors Dressurchampionat nr. 18 i rækken

Blue Hors Dressurcahmpionat har haft hårde odds i år, hvor Corona i juni i første omgang medførte en aflysning, og som længe hang i en tynd tråd da det var svært at finde en weekend som ikke kom i karambolage med andre stævner.

Heldigvis slog eventchef Christian Struck til, da der åbnede sig en mulighed med weekend’en 15.-16. august. Med næsten 50 equipager, som ikke lod sig slå ud af den aktuelle hedebølge var der derfor masser at spændende ridning på programmet som traditionen byder.

Konceptet for Blue Hors Dressurchampionat er at give de unge heste en mulighed for at miljøtræne stævne i trygge omgivelser, hvor der ikke er alt for meget virak omkring dem. Og i år var der ekstra meget ro, idet hele stævnet blev afviklet uden ret meget publikum jvf. anbefalingerne fra regeringen.

3-års kval. resultatliste:

De 8 bedste equipager, som går videre til søndagens finale er nu fundet og kan ses ved at følge link herunder.

Det er vigtigt at huske på at vi her har tale om helt unge heste, derfor afspejler karakteren i langt højere grad dagsformen end hestens potentiale.

Man skal bruge dette stævne til at få et fingerpeg om hvor på udviklingskurven hesten befinder sig og måske endda tage afsæt i dommernes kritik til at komme endnu længere i den daglige træning.

Generelt var dommerne enige om at alle hestene var godt på vej, og at der er masser af potentiale at arbejde videre med.

2. placeret 3-års - St. Solution-Ø e. Blue Hors St. Schufro