Vejle Kommune støtter med samarbejde om internationalt paradressurstævne på Blue Hors

Vejle Kommune støtter samarbejde mellem Parasport Danmark og Blue Hors om det internationale paradressurstævne hos Blue Hors den 18.-20. marts 2022, hvor de bedste paradressurryttere fra hele verden vil deltage.

Vejle Kommune støtter med samarbejde  om internationalt paradressurstævne på Blue Hors

CPEDI Blue Hors 2018

Når dørene slås op hos Blue Hors ved Randbøldal i midten af marts til et internationalt paradressurstævne, er målet, at det bliver med deltagelse af de bedste paradressurryttere i verden. Derfor glæder det stævnet, at et samarbejde mellem Vejle Kommune, Blue Hors og Parasport Danmark endnu engang er en realitet i skabelsen af dette internationale parasportevent.

”Vi er interesseret i, at Vejle Kommune fastholder sin position som Parasportens Hovedstad, men også at Danmark generelt styrker sin position som parasportsnation på den internationale arena. Derfor er jeg både glad og stolt over, at vi igen i år samarbejder med Blue Hors om at få det internationale paradressurstævne til kommunen”

Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kulturog Idrætsudvalget i Vejle Kommune.

Endnu engang er det lykkedes at placere et international parasportevent i en spændende weekend i de flotte rammer hos Blue Hors, der helt sikkert vil give både deltagere og publikum en fantastisk oplevelse.

Desuden underbygger det internationale paradressurstævne visionen i Vejle Kommune om at blive parasportens hovedstad og øge synligheden for parasporten både lokalt og nationalt.

Paradressurrytterne gæstede for første gang Blue Hors tilbage i 2018, og med støtte fra Vejle Kommune kan det nu lykkedes for Blue Hors at endnu engang lægge faciliteter til et event af international karakter.

De danske ryttere er i absolut top

Som en stærk paradressurnation, bliver CPEDI-stævnet på Blue Hors en naturlig forlængelse af det danske paradressur-år, der har været en kæmpesucces. De danske ryttere er blandt de stærkeste spillere i den internationale paradressurliga hvor de ved EM, VM og De Paralympiske Lege har vundet individuelle medaljer og holdmedaljer igennem flere år. Danske Tobias Thorning Jørgensen vandt med hesten Jolene Hill to guldmedaljer ved De Paralympiske Lege i Tokyo i 2020 og derfor er et internationalt paradressurstævne på dansk jord kærkommet for alle parter af den danske paradressur – både blandt ryttere, trænere, sponsorer og officials.

Stævnet har igen modtaget støtte fra Vejle Kommune, ligesom Elsass, Dressurens Venner, ECCO og Pressalit også støtter op om arrangementet.

 

Adgang og livestreaming

Der vil være gratis adgang hele weekenden hos Blue Hors, har man ikke mulighed for at komme og opleve stævnet fysisk, er det muligt at streame dressurklasserne via ClipMyHorse, der forestår live-streamingen af stævnet.