PARA ELITEN MØDES PÅ BLUE HORS

Lørdag aften til GALLA SHOW red Tobias ind i boksen på Jolene for sammen med ejerne af Jolene, Signe og Thomas Kirk Kristiansen at modtage HKH’s Prinsesse Benediktes Vandrepræmie. Kommende weekend har Tobias international debut på sin nye hest som bærer navnet Blue Hors til fornavn.

PARA ELITEN MØDES PÅ BLUE HORS

I kommende weekend vil jeg udover at starte på Jolene også medbringe den 7årige hingst Blue Hors Zackorado. Jeg glæder mig utrolig meget til at starte dette samarbejde internationalt! Zackorado er en fantastisk hest som jeg forventer meget af i fremtiden.

Tobias Thorning Jørgensen

Seks nationer dyster på Blue Hors

Forbilledlige atleter

Dansk Paradressur står stærkt med fremadstormende paraatleter, der rydder bordet ved snart sagt alle store internationale stævner de deltager i. Det tiltrækker sig interesse over hele kloden og i Danmark har Parasport sikret sig en markant position i befolkningens bevidsthed. Som kronen på værket blev Tobias Thorning Jørgensen nomineret til Årets Sportsnavn i 2022, som kulminerede i tildelingen af den prestigefyldte Kulturministerens Parasportspris.

Som en stærk paradressurnation bliver CPEDI-stævnet på Blue Hors en naturlig forlængelse af det danske paradressurår.

Og når dørene igen slås op hos Blue Hors ved Randbøldal 17.-19. marts, er målet, at det bliver med deltagelse af de bedste paradressurryttere i verden.

Vejle Kommune har siden Blue Hors for første gang slog dørene op for Blue Hors PARA i 2018 støttet op om samarbejdet med Parasport Danmark, og med stævnet i marts er det således fjerde gang, at Vejle Kommune, Blue Hors og Parasport Danmark kan byde velkommen til et parasportevent af international karakter.

 

– Det er fantastisk, at Blue Hors for fjerde år stiller deres fantastiske rammer til rådighed for et internationalt paradressurstævne. Det har stor betydning for vores dygtige paradressurryttere at kunne konkurrere på højeste niveau også på hjemmebane, og stævnet er kronen på værket i vores langvarige og gode samarbejde med Vejle Kommune og Blue Hors, siger John Petersson, formand for Parasport Danmark.

 

Tobias til start på ny hest

Tobias debuterer internationalt på sin nye hest Blue Hors Zackorado e. Blue Hors Zack. Zackorado har tidligere været udstationeret England som avlshingst, men er nu tilbage på Blue Hors under sadel hos Tobias.

 

Adgang og livestreaming

Der vil være gratis adgang hele weekenden hos Blue Hors. Har man ikke mulighed for at komme og opleve stævnet fysisk, er det muligt at streame dressurklasserne via ClipMyHorse, der forestår live-streamingen af stævnet.

 

Tidsplan, starlister og resultater HER

FAKTA OM BLUE HORS PARA

★ 42 deltagere fra 6 nationer (DEN, SWE, NOR, FIN, GER, NED).

”De danske paradressurryttere er en stor inspiration for alle unge mennesker her i landet, der er seriøse med deres idræt. Derfor er vi i Vejle Kommune både glade og stolte over, at vi igen i år sammen med Blue Hors ligger scene til det internationale paradressurstævne,”

Dan Arnløv Jørgensen, formand for Kultur- og Idrætsudvalget i Vejle Kommune.