Vellykket første Blue Hors Autumn Auction!

Blue Hors Autumn Auction 2021 er netop overstået med 100% af kollektionsheste solgt – og en masse glade købere både i ind- og udland (VIDEO)

Vellykket første Blue Hors Autumn Auction!

Med et begejstret publikum, der først kunne nyde X-factor duoen Simon & Marcus samt vores nykårede præmiehingst ved Hannoveranerforbundet, var der lagt i ovnen til en vellykket aften i hyggeligt lag på Blue Hors.

Fuld skrald på X-faktoren med masser af dans og kendte popsange

X-factor duoen Simon & Marcus dansede og sang salen varm med kendte coversange fra deres tid på X-factor, hvilket var mere end rigeligt til at få gang i publikum, der klappede og hujede på de to unge Thyboere.

Marcus Mugisa Enevoldsen, der er 18 år og Simon Kozma, der er 19 år, går begge i 2.g. og kommer fra Thisted, havde Thomas Blachman til mentor under dette års X-factor – og Blachman må have set deres talent for at entertaine, for drengene forstod at give et show, der kunne få selv de gamle avlere til at grine og huje med!

Præmiehingst for hånd

Vores hannoveranerkårede For Dance/Dagostini/Stedinger-præmiehingst dansede for berider Ulrik Falbe-Hansens hånd, da den i dag for første gang blev fremvist for publikum på Blue Hors.

Hingsten vil blive udstationeret på den tyske hingstestation Landgestüt Warendorf i den kommende avlssæson.

Præmiehingst e. For Dance/Dagostini

Flotte priser og glade købere

Auktionens absolutte højdespringer blev Escolar-sønnen Blue Hors Emilio, der blev fremvist af Blue Hors Talentrytter Cecilie Dybro Jensen. Emilio gik for det flotte hammerslag á 104.000 € til Belgien. Auktionens næstdyreste hest blev Blue Hors Sir Helmut, der gik for 74.000 € til en byder i salen. Sir Helmut blev fremvist af Nanna Skodborg Merrald, der også har uddannet Sir Helmut, der nu skal gå under en dansk juniorrytter.

Auktionarius Frederik De Backer