Som venner vi dele - Zwobber og Farrell på podiet

Én sejr til Blue Hors Farrell og én til Blue Hors Zwobber
Som venner vi dele - Zwobber og Farrell på podiet

Blue Hors Farrell og Nanna S. Merrald

Én til dig og én til mig

Det er ikke helt nemt som kollega på Blue Hors, at finde ud hvem det liiiiiige er man skal holde med, når de to favoritter til øverste podieplads begge rider med Blue Hors rygmærket. 

Men i bedste team ånd kunne Nanna og Anders i dag begge kravle øverst på skamlen – dvs. Nanna & Farrell står som vinder af Prix St. Georges og Anders og Zwobber løber med den samlede sejr i Youngster CUP en my foran Nanna & Farrell.

 

Blue Hors Farrell e.Fürstenball er Blue Hors’ flotte fyr, der selv ved at han er lækker og gerne vil vise det, og samtidig er han sød, blid og en mønsterelev

Farrells rytter har det seneste år været Nanna Skodborg Merrald, som overtog ham efter Allan Grøn. De har brugt året på at finde ind til hinanden og Dressurfestivallen er deres stævnedebut.

Det er ikke altid en fordel at ride på hjemmebane, men Nanna og Farrell leverede begge dage smukke ridt som viser hvilken kapacitet denne underskønne hingst rummer. Han har ikke alene 3 smidige gangarter, men er også en hingst, der både selv er super ridelig og det samme kendetegner hans afkom.