Fire på Stribe

Intermediare II var torsdagens sidste klasse, og her indtog Blue Hors ryttere og heste de 4 top pladser 
Fire på Stribe

Nanna S. Merrald og Blue Hors St. Schufro

Top 4

Både første og anden pladsen gik til Nanna Merrald på henholdsvis Quater Boy med 72,9% og Blue Hors St. Schufro med 72,8% i dagens Intermediare II. Daniel Bachmann Andersen kom ind på tredje pladsen på Blue Hors Zee Me Blue med 72,1% og Agnete Kirk Thinggaard indtog fjerde pladsen på Blue Hors Veneziano med 71,8%.

God uddannelse

”Det er heste, der er uddannet godt, og gør en rigtig god figur og går fint rundt på banen. Så vi er rigtig godt tilfreds med resultateterne i dag”. Siger sportschef Ulrik Sørensen, og udtrykker også begejstring for det arbejde, som rytterne har lagt i hestene: ”Alle ryttere rider med et fint overblik og guider hesten godt igennem. De har uddannet hestene godt, så de kan blive klar til næste skridt”

 

Debutanter

Både St. Schufro og Zee Me Blue havde i dag debut i Intermediare. Ulrik Sørensen udtaler at St. Schufro er en hingst som Blue Hors forventer sig meget af i fremtiden, så det var derfor dejligt at se at den var godt tilpas inde på banen.

Zee Me Blue er en hest, som Daniel har uddannet hele vejen og den er godt på vej. Zee Me Blue er en hest, som har gjort det rigtig godt i lilletur, så teamet bag er glade for hans fine debut i Intermediare.   

 

En hest i udvikling

Blue Hors Veneziano og Agnete er et relativt nyt par, men trods det korte samarbejde, har de allerede fundet hinanden rigtig godt. Om Venziano udtaler Agnete: ”Han har et kæmpe potentiale og er mega fantastisk at være på, og så synes jeg at vi passer godt sammen. Selvfølgelig er han stadig lidt ung og grøn, og er stadig i udvikling. Men jeg tror på at det bliver rigtig godt”