Følauktion i samarbejde med Dansk Varmblod

Dansk Varmblods første følauktion i år sker i samarbejde med Blue Hors og vil finde sted på Blue Hors i forbindelse med vores Følchampionat i juni måned
Følauktion i samarbejde med Dansk Varmblod

årets første streamingauktion, der finder sted søndag den 28. juni 2020 på Blue Hors.

– Vi er utroligt glade for denne mulighed, og vi synes, at det er oplagt at afrunde weekenden, hvor Blue Hors Følchampionat afholdes om lørdagen, med en følauktion i samarbejde med Blue Hors søndag eftermiddag, udtaler Louise Ringsbo fra Dansk Varmblods auktionsudvalg.

Streamingauktionerne vil blive afholdt i Dansk Varmblods regi og med Dansk Varmblods auktionsbetingelser som vanligt. Føllene vil blive fremvist live, når de skal under hammeren, og det vil foregå enten uden publikum eller med færre end tidligere, og auktionen streames live. Købere vil have mulighed for at byde online eller telefonisk.

– Succeskriteriet må være, at vi tilpasser os og får afsat avlernes føl. Den aktuelle situation gør, at vi må tænke anderledes, og vi mener, at vi med dette koncept har mulighed for at åbne op for auktioner i lighed med, at der bliver åbnet op i Danmark og resten af verdenen, siger Louise Ringsbo.

Det er skønt, at vores optimale faciliteter her på Blue Hors kan danne rammen om en følauktion, og vi støtter med glæde op om arrangementet, der vil komme både avlere og ryttere til gode.

– Det glæder os at kunne indgå et professionelt samarbejde med Dansk Varmblod om denne følauktion, som også vil blive en festlig afslutning på vores følchampionat. Vi ønsker altid at støtte op om hoppeejerne, og jeg ser nu frem til at præsentere avlerne for denne mulighed til at få deres føl afsat igennem et meget professionelt set-up, udtaler avlsleder Martin Klavsen og tilføjer, at det for føl efter Blue Hors-hingste gælder, at det kan være danske såvel som udenlandske føl, som Blue Hors også gerne vil hjælpe med at markedsføre.