Vi udvider samarbejdet med Van Uytert

Med startskuddet til bedækningssæsonen 2021 udvider vi vores samarbejde med en af Europas førende stationer, Hengstenstation Van Uytert, der fremover vil forhandle Blue Hors-hingstene i Holland
Vi udvider samarbejdet med Van Uytert

Fra venstre; Tim Coomans, Nico Witte, Blue Hors Monte Carlo TC, Joop van Uytert & Jens Meyer

"Sidste år sendte vi vores unghingst Blue Hors Santiano, der endnu ikke havde været fremstillet til kåring, ned til Joop van Uytert, som gjorde den klar til den hollandske materialprøve sammen med Monte Carlo, hvor de sluttede som nr. 3 og 2"

fortæller avlsleder Martin Klavsen.

Igennem en årrække er Blue Hors-hingstene blevet forhandlet af hingstestationen De IJzeren Man i det sydlige Holland, og vi udvider nu det hollandske marked ved også at udbyde hingstene igennem internationalt anerkendte Hengstenstation Van Uytert.

Samarbejdet med Van Uytert startede sidste vinter med præmiehingsten Blue Hors Monte Carlo, som vi ejer sammen, og sidenhen med Van Uyterts elitehingst Vivaldi, som stod til avlstjeneste her på Blue Hors sidste år.

 

Joop van Uytert fra den hollandske hingstestation Van Uytert fortæller, at samarbejdet er baseret på gensidig tillid og respekt, hvilket også har ført til det næste fælles indkøb, nemlig af Totilas-sønnen Nixon, der er tre år.

 

Blue Hors har skabt et meget stærkt fundament med hingste som Blue Hors Don Schufro og Blue Hors Zack, og på samme måde har vi haft meget stor succes med bl.a. Vivaldi. Jeg håber, at vi i fremtiden vil kunne indkøbe flere tophingste sammen, fortæller Joop van Uytert og fortsætter: Vi er meget begejstrede for Blue Hors Santiano, der repræsenterer spændende blod for de hollandske avlere, og derfor står han hos os i denne sæson. Min kone Renate er meget glad for at ride ham, og vi har planer om at starte ham i Pavo Cup i år, hvilket er en mulighed, fordi han er kåret i KWPN.

 

Udover Blue Hors Santiano, der er stationeret hos Van Uytert, forhandler den hollandske hingstestation også de øvrige Blue Hors-hingste.

Blue Hors Monte Carlo vil igen i år stå hos os på Blue Hors.