Ny præmiehingst til Blue Hors

Blue Hors opruster på hingstekollektionen med en dugfrisk præmiehingst af allerhøjeste kaliber.

Ny præmiehingst til Blue Hors
At sælge sin hest til Blue Hors, hvor hesten får de absolut bedste betingelser er et drømmescenarie, og god markedsføring af mit stutteri.

Morten Skov

Drømmescenarie

Det er en glad Morten Skov som i dag kan offentliggøre at han har solgt sin nykårede præmiehingst Solution Unik e. Revolution til Blue Hors.
Det er ikke første gang at han sælger et afkom til stutteriet, hesten Odin Unik kom også til Blue Hors som 4 års og blev under Nanna Skodborg Merrald og Cristian Tudela Ruiz uddannet til MB og senere solgt til Mathilde Kofoed Nielsen.

At sælge til Blue Hors er et drømmescenarie for det betyder meget for Morten at hingsten her får de bedste betingelser for at udvikle sig og med den rette træning måske endda en dag gøre sig gældende på den helt store dressurscene.
Avl og sport går for ham hånd i hånd og en karriere i topsport er det ultimative kvalitetsstempel som beviser hingstens relevans som beskeler.

 

Solution Unik er første og eneste føl efter RDH-hoppen Sensation Unik og allerede som føl viste hingsten ganske særligt format og meget hingstepræg. Han var på folden den ukronede konge med glad og overskudsagtig energi, et dejligt temperament som netop er kendetegnende for denne hoppestamme.

Avlsmanager Martin Klavsen glæder sig til at vise Blue Hors Solution Unik frem for avlerne på lørdag, hvor ÅBENT HUS  i år vil være mere spektakulær end nogensinde med vores store 30 års JUBILÆUMSFEJRING!

 

LÆS MERE OM ÅBENT HUS