Zwobber solgt til Theresa Rosenkilde

Blue Hors Zack-sønnen Blue Hors Zwobber er netop blevet solgt til ponyrytter Theresa Rosenkilde

Zwobber solgt til Theresa Rosenkilde

Blue Hors Zwobber og Theresa Rosenkilde

"Zwobber har betydet meget for mig og vi har lært og oplevet meget sammen. Heldigvis er Zwobber kommet til et fantastisk sted hos Theresa Rosenkilde og jeg håber at Theresa og hendes familie får lige så mange fantastiske oplevelser med Zwobber som han har givet mig"

Anders Sjoebeck Hoeck

Blue Hors Zwobber, der siden 2018 er blevet uddannet hele vejen til international Lille Tur af Blue Hors Talentrytter Ander Sjøbeck Hoeck, er blevet solgt til den danske ponyrytter Theresa Rosenkilde.

Den 11-årige Blue Hors Zwobber er efter vores OL-hingst Zack og Romanov-hoppen Lihmskovs Nelly og født og opvokset her på Blue Hors, inden vi gav tøjlerne videre til Anders for 3,5 år siden, da han blev del af Blue Hors talentprogrammet. Anders og Zwobber har været fast inventar på stævnebanerne fra 2019 og ved junior-DM i 2019 fik de sølv, ligesom de fik guld i 2020. I 2021 vandt de bronze ved ekvipagens første deltagelse ved DM for ungryttere.

De gjorde deres internationale debut på juniorniveau ved CDI Nieuw en St. Joosland i 2019, hvor de kom hjem med tre top-5 placeringer. Herefter blev de udtaget til det danske landshold til det Nordiske Mesterskab i 2019 på Vilhelmsborg, hvor de vandt holdguld og kür-sølv. Deres næste internationale stævne lå 2,5 år senere ved Blue Hors Dressurfestivallens CDI Randbøl i november 2021, hvor ekvipagen konkurrerede på Lille Tur-niveau og sammen blev nummer 2 i Prix St Georges!

Theresa Rosenkilde

Zwobber er nu solgt til den danske ponyrytter Theresa Rosenkilde, der med sine nu 15 år, kører på sit sidste ponyår.

I 2021 konkurrerede Theresa på nationalt plan på den tidligere landsholdspony Vegelin’s Goya (Verona’ Bo-Gi – Leuns Veld’s Darling Boy) og Steendiek’s Dubai (Steendiek’s Dodge City), ligesom hun nu er igang med sin overgang til hest – og med Zwobber på sit hold, kan det kun blive en succes!

Theresa og Zwobber