Zack-datter med i Østrigs første ridehesteauktionskollektion

Den 6. februar 2022 er i alt tretten heste på auktion på 1A-Horse Hybrid Auction, der bliver den allerførste af sin art i Østrig – og i kollektionen finder du et afkom efter vores egen Blue Hors Zack!

Zack-datter med i Østrigs første ridehesteauktionskollektion

Kiss of Zack /Hans Kraus

Kollektionen byder på rideheste fra den absolutte top af den østrigske hesteavl, såsom præmie- og championhingst, vinder af materialprøve og dressurchampionatsvinderen 2021, Traunstein K, championatsvinder 2020 og 2021, Questore, og ponyhingstenes fløjvinder 2019, Cadeaux du Ciel – og det er blot nogle få af perlerne i det håndplukkede udvalg, der spænder fra lovende unghingste til M-dressurheste og championatsvindere.

På forhåndsudvælgelsesdatoerne var udvælgelsen af kollektionens heste primært baseret på højeste ridelighed, fremtidsudsigter, stamtavle og talent for sporten. Det er derfor ikke overraskende, at samlingen indeholder succesfulde sportsheste og heste med slægtninge, der har haft konkurrencesucces i op til Grand Prix-dressur!

Online bud er muligt fra 02.02.2022 indtil 06.02.2022 og yderligere spørgsmål rettes til www.horseauction.at., hvor også hele kollektionen kan ses.

8 Kiss of Zack

Katalog nummer 8 – Kiss of Zack – Er en ædel, yderst interessant og udtryksfuld model, der beskrives som hesten for den ambitiøse dressurrytter eller rytteren, der ønsker sin næste Children-dressurhest.

Kiss of Zack er en yndig og veltrænet hoppe, der under sin faste rytter Julia Strilka vandt sin første M-klasse – og allerede tidligt fremviste sit store dressurtalent! I træningen er Kiss of Zack allerede blevet introduceret til dressurens sværere øvelser.
Udover Kiss of Zacks skønne karakter, imponerer hun med topgangarter og en ridelighed, der er behagelig og fin for hjælperne.

Moderen, Kate Moss, havde selv succes i dressursporten ligesom hun er søster til S-hesten Radcliffe, der går under Lisa Müller. Faderen, der er vores egen olympiske hest og superstjerne Zack, behøver ingen nærmere beskrivelse!

/Hans Kraus