Tre nye medaljehopper med Blue Hors-blod

Ved sadelkåringerne i august måned har endnu tre hopper efter Blue Hors-hingste opnået opdrættermedalje

Tre nye medaljehopper med Blue Hors-blod

Holmens Tara (Blue Hors St. Schufro/Tailormade Temptation) med avler Diana Vejrsø Kruse

Endnu tre hopper efter Blue Hors-hingste har opnået opdrættermedalje ved Dansk Varmblods sadelkåringer i august måned. To ved sadelkåringen på Blue Hors og en ved sadelkåringen på Vallensbæk Ridecenter.

Ved sadelkåringen på Blue Hors blev hoppen Holmens Tara e. Blue Hors St. Schufro/ Tailormade Temptation tildelt en sølvmedalje. Hoppen er opdrættet af Diana Vejrsø Kruse, Vinderup, og er ejet af Hanne Bolette Nouri Andersen i Californien, USA. Den flotte hoppe fik karakteren 9 for type/rammer, overlinje/bagpart samt for heldhed og karakteren 8,5 for alle tre gangarter.

Ved samme kåring var der bronzemedalje til hoppen Straight Horse Zonate fra årets Blue Hors-avler, Straight Horse ApS i Allerød. Hoppen er efter Blue Hors Zack med Blue Hors Don Schufro som morfar. Moderen er ingen ringere end den tidligere Årets Hoppe i DV, elite- og guldmedaljehoppen Bøgegårdens Don Romina, og dermed er Zonate helsøster til den internationalt kendte hingst Sezuan, guldmedaljehoppen Straight Horse Sezuanna og sølvmedaljehoppen Straight Horse Ascenzione, der rides af den tyske landsholdsrytter Helen Langehanenberg. Zonate har opnået karakteren type/rammer og helhed og 8,5 for hoved/hals og trav.

Ved sadelkåringen på Vallensbæk Ridecenter var der opdrættermedalje i bronze til hoppen De Vie G. e. Blue Hors Don Olymbrio/ Blue Hors Don Schufro fra Helene Geervliet. Hoppen er ud af Poul Petersens gode hoppestamme med sølvmedaljehoppen Duffy som mor. De Vie G. har opnået karakteren 9 for både skridt og helhed samt 8,5 for type/rammer.

Blue Hors ønsker tillykke med de flotte resultater.