Vinderen af Blue Hors Dressurchampionat for 3 års bliver på Blue Hors

Avlsleder Martin Klavsen så sit snit til at få endnu en fremtidig stjerne under sadlen på Blue Hors, og opkøbte derfor søndagens finalevinder af 3-års holdet - det suveræne Zack-afkom; Højgaardens Zacksmir!
Vinderen af Blue Hors Dressurchampionat for 3 års bliver på Blue Hors

Højgaardens Zacksmir og Jørgen Rieffestahl til Blue Hors Dressurchampionat

“En solgt hest, er en solgt hest. Men som avler er det rart at vide at de kommer et godt sted hen, hvilket er en klar mavefornemmelse vi har omkring Blue Hors. Den måde man altid kan se de bliver passet og trænet på - vi ser ikke at heste bliver presset for hurtigt frem og vi har set at hestene får den tid de har behov for. Det er skønt som avler at vide de får det godt, bliver passet godt på og får de bedste forudsætninger for at udvikle sig til en god ridehest.
Zacksmir har en enorm personlighed og har været hele staldens labrador – han vil helt sikkert blive savnet”

Solveig Jensen

I sidste weekend blev det årlige Blue Hors dressurchampionat afholdt.

Ved søndagens finale havde dommerholdet en klar favorit over hele dagen – nemlig Højgaardens Zacksmir  (Opdr. af Stutteri Højgaardens Heste ved Solveig og Christian Jensen. e. Blue Hors Zack/Sir Donnerhall I.) som blev fremvist af Jørgen Rieffestahl. Det blev til en suveræn sejer for den røde vallak i 3-års holdet, hvor dommerne var tydeligt begejstret og belønnede ham med bl.a. 9,5 i både trav og potentiale, og et flot 10-tal for galop

Solveig og Christian Jensen som driver Højgaardens heste stutteri, har tidligere deltaget ved dressurchampionaterne, men er også faste deltagere ved Blue Hors følchampionaterne, hvor de stiller hver gang de har et afkom efter Blue Hors hingste. 

“Vi har før prøvet at vinde med det bedste føl på Blue Hors, men jeg må sige at det var en noget større oplevelse at vinde med en 3-års, fordi man kan se et mere færdigt produkt på en helt anden måde end med et føl”

Blue Hors har tidligere opkøbt en hest fra Højgaardens heste, nemlig Højgaardens Zackzimo, som Esben Møller købte på eliteauktionen tilbage i 2015 og som fortsat står i stalden på Blue Hors.
Solveig og Christian nyder at slå en tur forbi Zackzimo´s boks, når de besøger stedet, og udtrykker sin glæde ved at sælge til Blue Hors.

De Vie G. med Madison G. /Privat: Stutteri G.