Don Olymbrio-datteren Lykke Havanna kåret med sølvmedalje i Dansk Varmblod

Lykke Havanna, der er efter Don Olymbrio, er ved Dansk Varmblod Eliteskue blevet kåret med en opdrættermedalje i sølv

Don Olymbrio-datteren Lykke Havanna kåret med sølvmedalje i Dansk Varmblod

Lykke Havanna

Den røde hoppe, Lykke Havanna, er født d. 14. maj i 2015 hos sin ejer og avler, Kim Lykkegaard Andersen, i Ålestrup. Hoppen indeholder en forædlingsgrad på 34,9% og hendes afstamning tæller faren Blue Hors Don Olymbrio, Blue Hors Hotline til morfar samt Blue Hors Don Romantic til mormorsfar. Hendes hoppeline tæller moderen, Østersøens Hotshot, der er kåret med en bronzemedalje, mormor Østersøens Romance, der er sadelkåret i hovedstambogen, samt mormorsmor, elitehoppen Zukerlern.

Den 171 cm. høje Lykke Havanna, er kåret med karaktererne: 7.5 for hoved og hals, forlemmer og skridt, 7 for baglemmer, 8 for skulder og manke, 8.5 for overlinje og bagpart, 9 for type og rammer, trav og galop samt en samlet sadelkåringsscore på 802 point!

Flotte point, der var rigeligt til en overbevisende sølvmedalje.

Succesfuld allerede som 2-års

Som 2-års gik hun 2-års hoppeskue i Region 7, Hjallerup, hvor hun blev udtaget til Eliteskuet med karaktererne: 7.5 for skridt, 8 for type, hoved og hals, forlemmer og baglemmer samt 8.5 for skulder og manke, overlinje og bagpart, trav, galop og helhed. Ved Dansk Varmblods Eliteskue blev hun beskrevet som en storrammet, betydelig, markeret og lidt kraftig hoppe med en særdeles god skridt og trav samt en velafbalanceret galop.

Lykke Havannas far Don Olymbrio