Don Olymbrio datteren De Vie G. kåret som bronzemedaljehoppe i Dansk Varmblod

De Vie G. efter Blue Hors Don Olymbrio viste fine takter ved Dansk Varmblods sadelkåring i Vallensbæk – og blev efterfølgende honoreret med en bronzemedalje

Don Olymbrio datteren De Vie G. kåret som bronzemedaljehoppe i Dansk Varmblod

De Vie G. med sin rytter Michelle Geervliet Jensen i sadlen /Privat: Stutteri G.

En flot sadelkåring med en bronzemedalje til resultat

De Vie G.., der er efter Blue Hors Don OlymbrioBlue Hors Don Schufro og med Baroncelli i tredje led, deltog den 16. august ved Dansk Varmblods eksteriør– og sadelkåring i Vallensbæk, hvor hun blev kåret med karaktererne: 8.5 for type og rammer, 8 for hoved og hals, 8 for skulder og manke, 8 for overlinje og bagpart, 7 for forlemmer, 7.5 for baglommer, 9 for helhed, 7.5 for ridelighed, 8.5 for kapacitet, 9 for en særdeles taktfast skridt, samt 8 for både en smidig, og rummelig galop samt trav og en totalscore820 point.

/Privat: Stutteri G.

Disse flotte karakterer, hvor især hoppens rideformåen kommer til udtryk igennem kapacitets– og gangartskaraktererne samt hoppens flotte eksteriør, der blev fremhævet med ros til De Vie G.s optimale højtstillethed, forening af hoved og hals, overlinje, underlår, knæ, koder, benstilling og haser, udløste en udtagelse til Dansk Varmblods Eliteskue og tildelingen af en opdrættermedalje i bronze!

De Vie G. er opdrættet og ejet af avler Stutter G. ved Helene Geervliet og blev flot fremvist af sin rytter; Michelle Geervliet Jensen

Mor til Monte Carlo-afkom

De Vie G. er ud af avler Poul Petersens gode hoppestamme med sølvmedaljehoppen Duffy efter Blue Hors Don Schufro/Baroncelli til mor. De Vie G., der måler 170 cm. i stangmål, er resultatet af Stutteri G.s grundighed i avlen og værdsættelse af de gode hoppestammer.

I 2021 kunne stutteriet byde velkommen til De Vie G.s første afkom; et dejligt, smukt og langbenet hoppeføl efter Blue Hors Monte Carlo TC, der blev givet navnet Madison G.

De Vie G. med Madison G. /Privat: Stutteri G.

Som føl deltog De Vie G. ved Blue Hors Følchampionat – se billederne og videoen af bronzemedaljehoppen, fra da hun stadig var føl, herunder:

Vi har skrevet dette avlerportræt om opdrætter og ejer af De Vie G.