Nyheder

28-08-2016

Tre guldmedaljehopper efter Blue Hors-hingste

Fire dressurbetonede hopper er i dag tildelt den eftertragtede guldmedalje ved Dansk Varmblods Eliteskue – tre af hopperne er efter en Blue Hors-hingst.

28-08-2016

Zatchmo samlet 2’er i Youngster Cup

Blue Hors Zatchmo med Allan Grøn i sadlen blev i dag en flot nr.2 i Youngster Cup på Vilhelmsborg. Daniel og Zepter skulle forsvare sin anden plads, men det gik desværre ikke helt som vi havde håbet.

27-08-2016

Topplaceringer til Daniel Bachmann

Daniel Bachmann har haft en forrygende dag ved landsstævnet i dressur på Vilhelmsborg, hvor det er blevet til dobbeltsejr og en andenplads.

Velkommen til Blue Hors

Hos Blue Hors arbejder vi passioneret og ambitiøst med dressursporten gennem avl, køb og salg af heste, events samt gennem udvikling og salg af vores egen serie af plejeprodukter i Blue Hors Care.

Blue Hors er Danmarks største og mest moderne hestesportscenter, der kombinerer EU-godkendt hingstestation og stutteri med sports-, trænings- og eventfaciliteter.

HOS OS ER HESTEVELFÆRD, MILJØ OG MENNESKET I CENTRUM.

Vores mål er at fremme udviklingen i dansk og international dressurridning bl.a. ved at skabe resultater på højeste internationale niveau inden for avl og sport. Dette har vi gjort med stor succes de sidste 20 år og det er vores mål at gøre i fremtiden.

Vi har mange flotte resultater og er bl.a. stolte af avlshingstene Blue Hors Don Schufro, Romanov, Hotline og Zack, som gennem årene har høstet store successer i både avl og sport. Dertil har ekvipager fra Blue Hors vundet DM i dressur mere end 10 gange og været placeret ved både World Cup, EM, VM og OL i løbende de seneste 20 år.

Vi tror på, at fremtidens stjerner med de rigtige blodlinjer findes og udvikles sammen med Blue Hors.

Det er vigtigt for os at kunne give alle kunder en god, spændende og lærerig oplevelse i mødet med vores heste, medarbejdere, events og plejeprodukter.